Testi-Lelki Harmónia - Visszajelzések

Visszajelzések:

Masszazs#X

Bármilyen probléma merül fel az izmaimmal vagy ízületeimmel, Julihoz mindig fordulhatok, mert személyre szabva, a problémás területekre fókuszálva átmasszírozza a testemet. Minden csomót profin kimasszíroz, miközben tájékoztatást is ad azok lehetséges okairól (mind fizikai, mind lelki vonalon). Ezen felül nyújtási gyakorlatokkal is tud szolgálni, annak érdekében hogy megelőzzük a jövőben a szokásos problémákat (például az ülőmunka hatásainak kezelésére, vagy a csak nálunk tipikusan előforduló fájdalmak enyhítésére). Nekem személy szerint az egyik vállam szokott mindig becsomósodni, fájni, úgyhogy kaptam tippeket, hogy milyen nyújtásokat érdemes csinálni, amikor ez előfordul. Mindig jó kedvvel, és stresszmentesen, nyugodt lélekkel távozom Julitól. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Nagy Krisztina

Masszázs #1

Julit sokéves ülőmunka és egy vádlisérülés után kerestem fel. Előtte sosem jártam masszőrnél, így nem nagyon tudtam mire számíthatok, talán még egy kicsi félsz is volt bennem a másoktól hallott mindenféle masszázsélmények alapján, hogy most aztán jól megkínoznak. 🙂 Szerencsére kínzás nem volt, ellenben teljesen megújulva és a sérülésemre vonatkozóan is hasznos tanácsokkal ellátva indulhattam haza a Julinál töltött bő egy óra után. Tündéri személyiség és 100%-ig érződik rajta, hogy a szenvedélye az, amit csinál.

Tóth Zoli

Masszázs #2

Az én Julimnak varázs keze van!Évek óta járok hozzá különféle masszázsokra, és eddig mindig úgy jöttem el tőle, hogy hihetetlenül könnyűnek éreztem magam, és ha fájdalom volt valahol a testemben, ő garantáltan elmúlasztotta. De ha csak el szerettem volna engedni a gondokat és ellazulni, akkor is gyógyír volt számomra mindig. És ami más masszőrben biztosan nincs meg: Ő az, aki már puszta jelenlétével is gyógyító hatással van a lelkedre. Mindenki menjen Julihoz!

Szép Viki

Masszázs #3

Mindig is szerettem masszázsra járni, de mióta Julit megtaláltam, új értelmet nyert az egy óra, amit rászánok. Végtelenül kedves és megnyugtató személyisége, a megérkezés pillanatától a masszázs végéig kísér és új megvilágításba helyezi a kikapcsolódás és regenálódás fogalmát. Mindig úgy távozom, hogy 2 centivel magasabb vagyok és 100%al kiegyensúlyozottabb.

Posza Anett

Cranio #1

A craniosacralis kezelés közben olyan, mintha a végtelenben lennék. El tudom magam teljesen engedni.
Jó érzés. Könnyebb leszek.

Böröcz Ágnes

Masszázs #4

Minden alkalommal, mikor nálad járok érzem a több éves tapasztalatot, a 100%-os figyelmet, ez a kezelés nekem szól. “Jó kezekben vagyok”

Kiss Katalin

Masszázs #5

A sérülés minden sportoló rémálma. Az én esetemben elég volt egy rossz mozdulat az edzőteremben, és hónapokon keresztül egy szúró, kellemetlen érzés jelentkezett vállban, bizonyos mozgástartományban.
Miután 8-9 hónap után semmi javulást nem éreztem, felkerestem Julit, aki fellazította, kimasszírozta a sérült területet, és megbeszéltük, milyen nyújtógyakorlatok lennének a legjobbak a regenerálódáshoz. 1,5 hónapig tartott a rehabilitáció, de elmondhatom, hogy mára a vállam teljesen rendbejött, a makacs sérülésnek nyoma sincs, ez nagyon jó érzés! Köszönöm Juli!

Csőke Attila

Masszázs #6

Csodás átszellemülés egy röpke órában! Fontos, hogy a mai világban szakíts időt az ellazulásra és hogy picit foglalkozzunk magunkkal. Julinál minden körülmény adott egy testi-lelki felfrissüléshez. Szakmailag kiemelkedő, ezt tapasztalt masszőr kliensként mondom. Biztos vissszatérek még és mindenkinek meleg szívvel ajánlom Őt! 🙂

J. Csaba
Már régóta ismerem a Cranio-t mint módszert. Nagyon megszerettem, mert hihetetlenül mély relaxációt és ellazulást tud hozni, relatíve rövid idő alatt. Ezért nagyon megörültem, amikor kiderült, hogy Juli Cranioval is foglalkozik. Sokszor voltam már nála, nagyon a kezében van a technika és a környezet is nagyon szép és kellemes. A kezelés közbeni tapasztalataival, a testem visszajelzéseivel pedig a kezelés után is segít, mert rá tud világítani az életemben jelenlévő folyamatokra, problémákra, feszültségekre. Mindenkinek szívből ajánlom. 🙂
Farkas Gábor

Kötelező mezők

Add meg a teljes neved